Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZ3076
Kreditpunkte (ECTS) 3
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 81
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge 12
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) 69
Bestätigt am (Datum) 16/02/2016
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Ingrīda Millere

Vorkenntnisse
Ekon1001,
PārZ2006,
PārZ2052,
PārZ2056,
PārZ2057,
PārZ2058,
PārZ3024,
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1. Baraban R.S. Durocher J.F. Successful restaurant design. 3rd ed. Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons, 2010. 304 p.
2. Lynn J. Start your own restaurant and more: pizzeria, coffeehouse, deli, bakery, catering business. Irvine, Calif: Entrepreneur Press, 2009. 274 p.
3. Ruciņš M. Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu iekārtas. Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, 2001. 918 lpp. 4. Shock P.J., Sgovio C., Stefanelli J.M. On premise catering: hotels, convention centers, arenas, clubs, and more. 2nd ed. Hoboken, NJ: John Wiley&Sons, 2011. 484 p.
Weiterfuhrende Literatur
1. Blija A., Īriste S., Zepa I. Higiēnas praktikums ēdināšanas uzņēmumiem. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 79 lpp.
2. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem I. Millere, L. Medne, R.Riekstiņa-Dolģe u.c. Sastādījusi I. Millere. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 176 lpp. 3. Vārna J. Ražošanas organizēšana. Rīga: Valters un Rapa, 2004. 295 lpp.
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
-