Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Hазвание курса
Код курса PārZ3049
Кредитные пункты (ECTS) 6
Общее количество часов 162
Kоличество часов лекций 24
æоличество лабораторных работ 40
Количество часов самостоятельной работы студента 98
Дата утвеждения курса 12/10/2011
 
Разработчик курса
, Daina Kārkliņa
, Zanda Krūma
, Jeļena Zagorska
, Ilze Grāmatiņa
, Solvita Kampuse
, Daiga Kunkulberga

Предварительные знания
PārZ2005,
PārZ2006,
PārZ2051,
PārZ3017,
Учебная литературa
1. Vīna pasaule. Rīga: Jumava, 2015. 254 lpp. 2. Ivaņikovs Z. Bārmeņa rokasgrāmata. Rīga, 1995. 249 lpp. 3. Zaicevs V. Alus garša. Rīga, 1998. 47 lpp. 4. Stīvensons T. Vīns. Rīga: Zvaigznes ABC, 1998. 71 lpp. 5. Kaļķis J. Ievads stipro alkoholisko dzērienu kultūras vēsturē [skaņu ieraksts]. Rīga: Apostrofs, 2011. 1 CD 6. Stiprie dzērieni. Rīga: Zvaigzne ABC, 2008. 120 lpp 7. Kārkliņa D., Ciproviča I. Pārtikas produktu tehnoloģija: starpaugstskolu akadēmiskā maģistra studiju programma "Uzturzinātne": mācību materiāls. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008. 93 lpp. 8. Milk and dairy products in human nutrition. Technical editors E. Muehlhoff, A. Bennett, D. McMahon. Food and Agriculture Organization of the United Nations. Rome: Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2013. 376 p. 9. Kangare V. Dārzeņu, augļu un sēņu konservēšana. Rīga: Avots, 1982. 269 lpp. 10. Kunkulberga D., Segliņš V. Maizes ražošanas tehnoloģija. Rīga: RTU Izdevniecība, 2010. 292lpp. 11. Piens un tā produkti. Rīga: Lauku avīze, 2016.
Дополнительная литература
1. Handbook of brewing. Edited by F. G. Priest, G. G. Stewart. 2nd ed. Boca Raton ... [etc.]: CRC/Taylor & Francis, 2006. 853 p 2. Arthey D., Ashurst P.R. Fruit processing. Cider, perry, fruit wines, and other alcoholic fruit beverages. Great Britan: Blackie academic &professional, 1997, p.97-133, 3. Ozola L. Siera ražošanas pamati. Rīga, 1997. 113 lpp. 4. Kokars V. Augļu sulu un vīnu gatavošana mājas apstākļos. Rīga: Avots, 1991. 48 lpp.
Периодика и другие источники информации
Internet resources – key words: malt, beer, strong alcoholic drinks, milk, milk products, meat products, bread, fruit and vegetables