Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Hазвание курса | |
Код курса | PārZ3027 |
Кредитные пункты (ECTS) | 9 |
Общее количество часов | 243 |
Количество часов самостоятельной работы студента | 243 |
Дата утвеждения курса | 12/10/2011 |
Разработчик курса | |
, Ingrīda Millere |
|
Предварительные знания | |
PārZ2006, PārZ2057, PārZ2058, PārZ3024, PārZ3076, |
|
Учебная литературa | |
1. Baraban R.S. Durocher J.F. Successful restaurant design. 3rd ed. Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons, 2010. 304 p.
2. Blija A., Īriste S., Zepa I. Higiēnas praktikums ēdināšanas uzņēmumos. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 79 lpp. 3. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem. I. Millere, L. Medne, R. Riekstiņa-Dolģe u.c. Sastādījusi I. Millere. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 176 lpp. 4. Ruciņš M. Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu iekārtas/ Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, 2001. 918 lpp. |
|
Дополнительная литература | |
1. Brūvere L. Pārtikas produktu prečzinība (I daļa). Biznesa augstskola Turība, 2000. 217 lpp.
2. Kozule V. Uzturs (III daļa). Ozolnieki: LLKC, 2001. 152 lpp. 3. Marčenkova T. Higiēnas un sanitārijas pamatprincipi mazajos un pārtikas uzņēmumos. Rīga: Viesnīcu un restorānu mācību centrs, 2003. 136 lpp. |
|
Периодика и другие источники информации | |
1. Kvalitāte : žurnāls par kvalitāti un kvalitātes vadīšanu. Rīga : Latvijas Kvalitātes asociācija. Pieejams sākot no 1998. gada. ISSN 1407-7671. 2. Гостиница и ресторан : бизнес и управление = Hotel & restaurant: business and management : журнал для профессионалов. Москва: Международная ассоциация гостиниц и ресторанов (IH&RA). Pieejams sākot no 2005. gada. |