Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Kurstitel | |
Kurs-Code | PārZ3018 |
Kreditpunkte (ECTS) | 3.75 |
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 101.25 |
Vorlesungen (Stundenzahl) | 16 |
Arbeit im Labor (Stundenzahl) | 24 |
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) | 60 |
Bestätigt am (Datum) | 13/04/2021 |
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
, Solvita Kampuse |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Ersetzte/r Kurs/e | |
PārZB011 [GPARB011] |
|
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
1.Bioloģiski aktīvās vielas pārtikas produktos: monogrāfija /[galvenā redaktore Evita Straumīte]; Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Pārtikas tehnoloģijas fakultāte. Jelgava: LLU, 2012., 280 lpp.
2.Strautniece E. Augļu un dārzeņu ķīmiskais sastāvs. Lekcija. Jelgava: LLU, 1999. 17 lpp. 3.Vaclavik, Vickie A. Essentials of food science / 3rd ed. New York : Springer, c 2008., 571 p. 4.Processing fruits: science and technology. Ed. by Barret D. M., Somogyi L. P., Ramaswamy H. CRC Press LLC, 2005, 841 p. 5.Processing Vegetables: science and technologies. Ed by D.S. Smith, I.N. Cash et al. Lancaster; Barsel: Technomic Publishing Company, Inc., 1997. 434 p. |
|
Weiterfuhrende Literatur | |
1.Bioactive compounds in foods. Edited by J.Gilbert, H. Z. Şenyuva. Oxford: Blackwell Publishing, 2008. 409 p.
2.400 augļi un ogas Latvijā mūsdienu augļudārzā. Sastād: I.Birulis. Rīga: Lauku Avīzes izd., 2008. 237 lpp. 3.Improving the health-promoting properties of fruit and vegetable products. Ed. by F.A.Tomas-barberan, M.I. Gil. Woodhead Publishing Limited, 2008. 560 p. 4.Advances in Fresh-cut Fruits and Vegetables Processing. Ed. By Martin-Belloso O., Soliva-Fortuni R., Taylor&Francis group, 2011, 410 p. |
|
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften | |
Food Science and Technology
Food Technology atslēgas vārdi: fruits, vegetables, chemical composition, processing technologies, fresh-cut produce, fermentation, pickled vegetables, tomato processing, drying methods. |