Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours PārZ3014
Crédits (ECTS) 3.75
La quantité totale d'heures en classe 101.25
Nombre de conferences 24
Nombre des travaux du laboratoire 16
Date de l'approbation du cours 12/10/2011
 
Auteurs du cours
, Sandra Muižniece-Brasava
, Ilze Čakste

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Manuels
1. Čakste I. Iesaiņojuma materiālu ķīmija. Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, 2008. 112 lpp.
2. Dukaļska L. Pārtikas produktu iepakošanas tehnoloģija. Jelgava: LLU PTF, 2003. 670 lpp.
3. Robertson G.L. Food Packaging and Shelf Life: A Practical Guide‎, CRC Press., 2010. 4. Dukaļska L., Muižniece-Brasava S. Biodegradējamie iepakošanas materiāli pārtikas industrijā, Jelgava, LLU, 2008. 104 lpp.
Ouvrages supplémentaires
1. Ханлон Дж. Ф., Келси Р. Дж., Форсинио Х.Е. Упаковка и тара: проектирование, технологии, применение. пер. с англ. Под общ. Науч. Ред. Жавнера В.Л. Санкт-Петербург: Профессия, 2004. 632 c.
2. Innovations in Food Packaging. Edited by Han J. H. London: Elsevier academic Press, 2005 3. Jansons E., Bergmanis U., Meirovics I., Vītols P. Ķīmija. Rīga: Zvaigzne,1994. 608 lpp.
Périodiques et d`autres ressources d`information
1. Bioplastic Magazine, Polymedia Publisher GmbH, 2007-2011, http://bioplastics-cms.de/bioplastics/.