Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZ2057
Kreditpunkte (ECTS) 7.5
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 202.5
Vorlesungen (Stundenzahl) 24
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge 8
Arbeit im Labor (Stundenzahl) 48
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) 120
Bestätigt am (Datum) 10/02/2015
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Gita Krūmiņa-Zemture
, Imants Atis Skrupskis

Vorkenntnisse
PārZ2051,
PārZ2052,
PārZ3017,
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1. Krūmiņa G., Skudra G., Kozule V., Brūvere L. Rokasgrāmata pavāriem. Jelgava: LLU, 2007. 176 lpp.
2. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem. I. Millere, L. Medne, R.Riekstiņa-Dolģe u.c. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 176 lpp.
3. Morozovs A. Pārtikas ķīmija: mācību materiāls. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008. 207 lpp. 4. Brotherton B., Wood R.C. The SAGE handbook of hospitality management. Los Angeles ... [etc.] : SAGE Publications, 2008. 555 p.
Weiterfuhrende Literatur
1. Paul C. 200 prasmes, bez kurām neiztikt virtuvē. Rīga: Zvaigzne ABC, 2014. 256 lpp.
2. Kursīte J. Virtuves vārdene. Rīga: Rundas, 2012. 992 lpp. 3. Masiļūne Ņ. Ēdienu receptes. Rīga: Rīgas paraugtipogrāfija, 1996. 191 lpp.
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
1. Četras Sezonas. Rīga: AMSMEDIA. ISSN 2255-8985
2. Good Food / BBC Worldwide Limited. London: Media Centre 201. ISSN 0957/588X 3. Garšīgs. Rīga: SIA ALI S.ISSN 1691-5615