Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours PārZ1003
Crédits (ECTS) 3
La quantité totale d'heures en classe 81
Nombre de conferences 8
Nombre des travaux du laboratoire 24
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant 49
Date de l'approbation du cours 13/04/2021
 
Auteurs du cours
, Dace Kļava
, Līga Skudra

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Manuels
1.Nagle, Erika, Bioloģija vidusskolai : mācību grāmata / Erika Nagle. 1. izd. Lielvārde : Lielvārds, 2008. 392 lpp. : il. ; 25 cm. ISBN 9789984112725.
2.Mader, Sylvia S. Bioloģija : eksperimentāla mācību grāmata / Silvija S. Madera ; [no angļu valodas tulkojuši: I. Kabucis ... [u.c.]]. Rīga : Zvaigzne ABC, [2001] 3 sēj.: il., tab. ; 28 cm. ISBN 9984177947.
3.Dālmane, Aina, Histoloģija / A. Dālmane, O. Koroļeva. Rīga : Zvaigzne, 1990. 486, [1] lpp. : il. ; 22 cm. ISBN 5405002925
4.Starr, Cecie. Biology : concepts and applications / Cecie Starr, Christine A. Evers, Lisa Starr. 9th Ed. Stamford : Cengage Learning, ©2015. xxvi, 797, [56] lpp. : krās. il., diagr. ; 28 cm. ISBN 9781285427812 (student edition).
5.Raven, Peter H., Biology of plants / Raven, Ray F. Evert, University of Wisconsin, Madison, Susan E. Eichhorn, University of Wisconsin, Madison. Eighth edition. New York, NY : W.H. Freeman and Company Publishers, [2013], ©2013. xvii, 727, [114] lpp. : il. (pārsvarā krās.) ; 29 cm. ISBN 9781429219617 (international edition).
6.Brūvere, Līvija Pārtikas produktu prečzinība / Livija Brūvere. Pārstrādāts un papildināts izd. Rīga : Turība, 2006. 2 sēj. : il. ; 20 cm. Viesmīlības un tūrisma bibliotēka 17-18 . ISBN 9984766829 (1).
7.Food microstructure and its relationship with quality and stability / edited by Sakamon Devahastin. Duxford, United Kingdom : Woodhead Publishing, [2017] xii, 283 lpp. : ilustrācijas, tabulas ; 24 cm. Woodhead Publishing series in food science, technology and nutrition . ISBN 9780081007648.
Ouvrages supplémentaires
1.Li, Thomas S. C. Vegetables and fruits [elektroniskais resurss] : nutritional and therapeutic values / Thomas S.C. Li. Boca Raton, FL : CRC Press, c2008. ix, 286 p. Grāmata izdota arī iespiestā veidā. ISBN 9781420068733 (e-book : PDF).
2.Kunkulberga, Daiga, Maizes ražošana / Daiga Kunkulberga, Valdis Segliņš ; [recenzentes: Ruta Galoburda, Evita Straumīte ; redaktors Oskars Lapsiņš ; vāka autore un dizains: Baiba Lazdiņa]. Daugavpils : Daugavpils Universitātes Akadēmiskais apgāds "Saule", 2015. 288 lpp. : diagr., il., tab. ; 25 cm. ISBN 9789984147253.
3.Ozola, Lilita, Piena pārstrādes tehnoloģija : [mācību grāmata] / Lilita Ozola, Inga Ciproviča. Jelgava : LLU, Pārtikas tehnoloģijas fakultāte, 2002. 247, [1] lpp. : il. ; 22 cm. ISBN 9984596370.
4.Milk processing and quality management / edited by Adnan Y. Tamime. Chichester, West Sussex, UK ;Malden, MA : Wiley-Blackwell, 2009. xviii, 324 lpp. : il., tab. ; 25 cm. Society of Dairy Technology series . ISBN 9781405145305 (hardback : alk. paper)
5.Feiner, Gerhard. Meat products handbook : practical science and technology / Gerhard Feiner. Cambridge : Woodhead Publishing ;Boca Raton etc. : CRC Press, c2006. XXII, 648 lpp. : il., tab. ; 24 cm. Woodhead Publishing in food science, technology and nutrition . ISBN 9781845690502(Woodhead Publishing).
Périodiques et d`autres ressources d`information
1.Journal of Food Science and Toxicology / Food Biology, https://www.imedpub.com/scholarly/food-biology-journals-articles-ppts-list.php
2. Food Bioscience, https://www.sciencedirect.com/journal/food-bioscience 3. Functional Foods: Bioactivity, Bioavailability, and Biological Characteristics, https://www.mdpi.com/journal/biology/special_issues/Foods_Bioactivity