Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Hазвание курса
Код курса Medi3005
Кредитные пункты (ECTS) 2.25
Общее количество часов 60.75
Kоличество часов лекций 16
Kоличество часов семинаров и практических занятий 8
Дата утвеждения курса 12/10/2011
 
Разработчик курса
, Viesturs Rozenbergs
, Imants Atis Skrupskis

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Учебная литературa
1. Aulika, B.Uztura higiēna. - Rīga : AML/RSU Darba un vides veselības institūts, 2001. 124 lpp.
2. Rozenbergs V. Uztura mācība. – Jelgava, LLU, 2008. 136 lpp. 3. Zariņš Z., Neimane L. Uztura mācība 5., pārstrād. un papild. izd. Rīga : LU Akadēmiskais apgāds, c2009 464 lpp. ; 28 cm. ISBN 9789984450742
Дополнительная литература
1. Kauliņš U. u.c. Uztura fizioloģiskā vērtība.- Jelgava: LLU, 2000. 181 lpp.
2. Rozenbergs V. Ēšanas traucējumi.-Jelgava, 2003. 58 lpp. 3. Skrupskis I., Melgalve I., Rozenbergs V. Uzturzinātne. Metodiski norādījumi kursa darba izstrādē. Jelgava, LLU,2000. 31 lpp.
Периодика и другие источники информации
1. Food Quality and Preference. [tiešsaiste]. Published by Elsevier Science. ISSN: 0950-3293. [skatīts 24.05.2011.] Pieejams ScienceDirect datubāzē: http://www.sciencedirect.com/science/journal/09503293
2. Veselība: populārzinātnisks žurnāls ģimenei. Rīga: Aģentūra Agro apgāds. ISSN 1407-804X. 3. Good food. 1 (1989)- London : BBC Worldwide Publishing, 1989- sēj. : il. ISSN 0957-588X.