Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Kurstitel | |
Kurs-Code | LauZ2051 |
Kreditpunkte (ECTS) | 3 |
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 81 |
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) | 81 |
Bestätigt am (Datum) | 27/09/2011 |
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
, Aiga Nolberga-Trūpa |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
1. Osītis U. Dzīvnieku ēdināšana kompleksā skatījumā. Jelgava: LLU. 2005.320 lpp.
2. Osītis U., Strikauska S., Grundmane A. Lopbarības analīžu rezultātu apkopojums. Ozolnieki: LLKC. 2000. 61 lpp. 3. Osītis U. Barības līdzekļu novērtēšana atgremotāju ēdināšanā. Jelgava: LLU. 1998. 98 lpp. 4. Osītis U. Govju ēdināšana. Ozolnieki: LLKC, 2002. 46 lpp. |
|
Weiterfuhrende Literatur | |
1. Piena lopkopība. Rokasgrāmata (4. nodaļa). Prof. A. Jemeļjanova redakcijā. Sigulda: Sigra, 2001. 191 lpp. | |
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften | |
1. AgroTops, Nr.2 (162). Rīga. 2011, 72.lpp. ISSN: 1407-5164
2. Saimnieks Lv, Nr.4 (82). Rīga. 2011, 104.lpp. ISSN: 1590-001 3. Agropols, Nr.47. Rīga. 2010, 12.lpp. ISSN: 1691-3485 |