Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours Ķīmi4001
Crédits (ECTS) 4.5
La quantité totale d'heures en classe 121.5
Nombre de conferences 16
Nombre des travaux du laboratoire 32
Date de l'approbation du cours 12/10/2011
 
Auteurs du cours
, Pēteris Kūka

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Manuels
1. Alksnis U., Kļaviņš Z., Kūka P., Ruplis A. Fizikālā un koloidālā ķīmija. Rīga: Zvaigzne, 1990. 424 lpp.
2. Atkins P. W. Physikalische Chemie. Weinheim etc.: VCH, 1996. 1106 p.
3. Engel T., Reid P. Physical Chemistry. San Francisco etc.: Pearson Education, Inc., 2006. 1061 p. 4. Kūka P. Koloidālā ķīmija. Metodiskie norādījumi un laboratorijas darbu apraksti. Jelgava: LLU, 2008. 89 lpp.
Ouvrages supplémentaires
1. Rauhvargers A. Vispārīgā ķīmija. Rīga: Zinātne, 1996. 383 lpp.
2. McClements D. J. Food Emulsions. Principles,Practice and Techniques. Boca Raton etc.: CRC Press, 1999. 378 p. 2005.g. grām ir LLU FB datubāzē CRCnet Base http://dx.doi.org/10.1201/9781420039436.ch12 3. Walstra P. Physical Chemistry of Foods. New York etc.: Marcel Dekker, Inc., 2003. 807 p.
Périodiques et d`autres ressources d`information
1. Food Science and Technology International. Published by Sage Publications. ISSN (printed): 1082-0132. ISSN (electronic): 1532-1738. 2. Food Quality and Preference Published by Elsevier Science. ISSN: 0950-3293. Pilni teksti Science Direct datubāzē