Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code Ķīmi2022
Kreditpunkte (ECTS) 3.75
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 101.25
Vorlesungen (Stundenzahl) 16
Arbeit im Labor (Stundenzahl) 24
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) 60
Bestätigt am (Datum) 24/02/2021
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Ingmārs Cinkmanis

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1. Kreicbergs V. Organiskās un pārtikas ķīmijas pamati. Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, Rīga: Drukātava, 2008. 228 lpp.
2. Kūka M. Ogļhidrāti. Mācību līdzeklis organiskajā ķīmijā. Jelgava: LLU; Rīga: Drukātava, 2007. 58 lpp. 3. Kūka M. Lipīdi. Mācību līdzeklis organiskajā ķīmijā. Jelgava: LLU; Rīga: Drukātava, 2007. 46 lpp.
Weiterfuhrende Literatur
1. McMurry J. Organic chemistry with biological applications. 3rd ed. Stamford: Cengage Learning, 2015. 1224 p.
2. Sorrell T.N. Organic Chemistry. 2nd Edition. Califfornia: University Science Books, 2006. 988 p. 3. König B., Butenschön H. Organische Chemie: Kurz und Bündig für die Bachelor – Prüfung. Weinheim: WILEY-VCH, 2007. 445 S.
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
1. Food Science and Technology International. Published by Sage Publications. ISSN (printed): 1082-0132. ISSN (electronic): 1532-1738. 2. Food Quality and Preference. Published by Elsevier Science. ISSN: 0950-3293. Pilni teksti Science Direct datubāzē.