Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours CitiP027
Crédits (ECTS) 12
La quantité totale d'heures en classe 324
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant 324
Date de l'approbation du cours 27/03/2013
 
Auteurs du cours
, Linda Medne

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Manuels
1. Bokums Z., Forands I. Personālvadības rokasgrāmata. Rīga : Kamene, 2000. 141 lpp.
2. Hofs K.G. Biznesa ekonomika. Rīga : Jāņa Rozes apgāds, 2002. 559 lpp.
3. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem. I. Millere, L. Medne, R. Riekstiņa-Dolģe u.c. Sastādījusi I. Millere. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 176 lpp. 4. Rutherford D.G., Hotel management and operations. 3 rd ed. New York: John Wiley & Sons, cop. 2002. 536 p.
Ouvrages supplémentaires
1. Klauss A. Kontrolings. A-Z skaidrojošā vārdnīca. Rīga: Preses nams, 2000. 255 lpp.
2. Walker J. R. The restaurant: from concept to operation. Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons, 2007. 493 p. 3. Wood M. B. Essential guide to marketing planning. Harlow: Prentice Hall Financial Times, 2007. 268 p.
Périodiques et d`autres ressources d`information
1. Kvalitāte: žurnāls par kvalitāti un kvalitātes vadīšanu. Rīga : Latvijas Kvalitātes asociācija. ISSN 1407-7671. 2. Гостиница и ресторан : бизнес и управление : журнал для профессионалов. Москва: Международная ассоциация гостиниц и ресторанов (IH&RA).