Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code Citi2031
Kreditpunkte (ECTS) 3.75
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 101.25
Vorlesungen (Stundenzahl) 16
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge 24
Bestätigt am (Datum) 20/02/2013
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Rita Riekstiņa-Dolģe

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem. Jelgava: LLU, 2007.175 lpp.
2. Vanaga V. Galda klāšanas pamatprincipi. Mācību palīglīdzeklis praktisko iemaņu apgūšanai: Rīga: Biznesa augstskola Turība, 1999. 44 lpp.
3. Vanaga V. Viesu apkalpošana. Mācību līdzeklis: Rīga: Biznesa augstskola Turība, 2000. 144 lpp. 4. Walker John R. The restaurant: from concept to operation. John R. Walker. 6th ed. Hoboken, NJ: John Wiley & Sons, 2011. 557 p.
Weiterfuhrende Literatur
1. Baraban Regina S. Successful restaurant design. R.S. Baraban, J.F. Durocher. 3rd ed. Hoboken. New Jersey: John Wiley & Sons, 2010. 304 p.
2. Neville L., Hekī K. Klientu apkalpošanas rokasgrāmata. Rīga: Lietišķās informācijas dienests, 2005. 216 lpp. 3. Kuliša I. Restorānu bizness: no idejas līdz realitātei: iesācējiem uzņēmējdarbībā. Rīga: ISMA, 2005. 174 lpp.
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
1. Гостиница и ресторан : бизнес и управление = Hotel & restaurant : business and management : журнал для профессионалов. Москва : Международная ассоциация гостиниц и ресторанов (IH&RA).