Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours Citi2026
Crédits (ECTS) 3
La quantité totale d'heures en classe 81
Nombre de conferences 16
Nombre de travaux pratiques et des séminaires 16
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant 49
Date de l'approbation du cours 12/10/2011
 
Auteurs du cours
, Rita Riekstiņa-Dolģe

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Manuels
1. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem. Jelgava: LLU, 2007. 175 lpp
2. Vanaga V. Galda klāšanas pamatprincipi. Mācību palīglīdzeklis praktisko iemaņu apgūšanai: Rīga: Turības mācību centrs, 1999. 48 lpp.
3. Vanaga V. Viesu apkalpošana. Mācību līdzeklis: Rīga: Turības mācību centrs, 2000. 144 lpp. 4. Walker J.R. The restaurant: from concept to operation. J.R. Walker. 6th ed. Hoboken, NJ: John Wiley & Sons, 2011. 557 p.
Ouvrages supplémentaires
1. Baraban R.S., Durocher J.F. Successful restaurant design. 3rd ed. Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons, 2010. 304 p.
2. Lake N., Hekī K. Klientu apkalpošanas rokasgrāmata. Rīga: Lietišķās informācijas dienests, 2005. 216 lpp. 3. Kuliša I. Restorānu bizness: no idejas līdz realitātei: iesācējiem uzņēmējdarbībā. Rīga: ISMA, 2005. 174 lpp.
Périodiques et d`autres ressources d`information
1. Гостиница и ресторан: бизнес и управление = Hotel & restaurant : business and management : журнал для профессионалов. Москва : Международная ассоциация гостиниц и ресторанов (IH&RA).