Statuss(Neaktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Titre du cours | |
Code du cours | PārZ3093 |
Crédits (ECTS) | 7.5 |
La quantité totale d'heures en classe | 202.5 |
Nombre de conferences | 24 |
Nombre de travaux pratiques et des séminaires | 8 |
Nombre des travaux du laboratoire | 48 |
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant | 120 |
Date de l'approbation du cours | 24/02/2021 |
Auteurs du cours | |
, Gita Krūmiņa-Zemture |
|
Connaissances de base | |
PārZ2051, PārZ2052, PārZ3017, |
|
Manuels | |
1.Gavriļenko E. Ēdienu gatavošanas tehnoloģija. Rīga: Bizensa augstskola Turība, 2006. 195 lpp.
2.Morozovs A. Pārtikas ķīmija: mācību materiāls. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008. 207 lpp. 3.Rokasgrāmata pavāriem: metodiskais materiāls. Autoru kolektīvs: G. Skudra ... u.c. Jelgava: LLU, 2007. 176 lpp. |
|
Ouvrages supplémentaires | |
1.Ēdināšanas uzņēmumu vadītāja rokasgrāmata. Redaktore I. Millere. Jelgava: LLU, 2017. 254 lp. 1 tiešsaistes resurss. E-grāmata (PDF). Resurss pieejams tiešsaistē: http://llufb.llu.lv/LLUgramatas/PTF/Edinasanas_uzn_vad_rokasgramata.pdf
2.Kursīte J. Virtuves vārdene. Rīga: Rundas, 2012. 992 lpp. 3.Scanlon N. L. Catering management. New Jersey: Wiley, 2013. 262 p. 4. Vietējo Pārtikas ķēžu pārstrukturizēšana un noturības stiprināšana krīzes un pēc krīzes laikā Latvijā. Zinātniskā monogrāfija. Četru nedēļu pārtikas paku modelis siltu pusdienu pagatavošanai mājās krīzes apstākļos un ārpusskolas aktivitātēs pēckrīzes laikā. Jelgava: 2021. 3.,4.,5. nodaļa. 349.-431. lpp. |
|
Périodiques et d`autres ressources d`information | |
1.Labas higiēnas prakses vadlīnijas atklāta tipa ēdināšanas uzņēmumiem. 2015. [Tiešsaiste] [Skatīts 29.03.2021.]
Pieejams: https://www.zm.gov.lv/partika/statiskas-lapas/partikas-higiena?nid=650#jump 2.International Journal of Gastronomy and Food Science ISSN: 1878-450X [Tiešsaiste] [Skatīts 29.03.2021.] Pieejams: https://www.sciencedirect.com/journal/international-journal-of-gastronomy-and-food-science |