Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code Valo3031
Kreditpunkte (ECTS) 6
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 162
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge 64
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) 98
Bestätigt am (Datum) 17/04/2023
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Baiba Pušinska

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1.Evans V., Dooley J., Hallum R. Food Service Industries. Express Publishing, 2020. 130 p. ISBN 978-1-4715-2025-9
2.Stott T., Pohl A. Highly Recommended 2. Oxford: Oxford University Press, 2014. 111 p. ISBN 978-019-457463 -1
3.Walker R., Harding K. Tourism 1. Oxford: Oxford University Press, 2009. 143 p. ISBN 978-019-455103-8. 4.Walker R., Harding K. Tourism 2. Oxford: Oxford: University Press, 2009. 143 p. ISBN 978-019-455103-8.
Weiterfuhrende Literatur
1.Dignen B. Communicating Across Cultures. Cambridge University Press: Cambridge Business Skills, 2011. 96 p. ISBN 978-0521-18198-3
2.Gairns R., Redman S. Oxford Word Skills. Intermediate. Oxford: Oxford University Press, 2012. 254 p. ISBN 978 -019-462004 8.
3.Morrison T.& Conaway W.A. Kiss, Bow or Shake Hands. 2nd Edition. Adams Media USA 2002. 593 p. ISBN 978-1-59337-368-9 4.Tūrisma un viesmīlības terminu skaidrojošā vārdnīca. Rīga: LR Ekonomikas ministrija, 2008. 460 lpp. ISBN 978-9984-9370-8-3.
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
1.Restorānu un viesmīlības jomas apskate, kritika, analīze. Michelin zvaigžņu restorāni, to vēsture un attīstība. [Tiešsaiste] [skatīts 11.04.2023.] Pieejams: https://www.andyhayler.com/ 2. UN World Tourism Organization [Tiešsaiste] [Skatīts 11.04.2023.] Pieejams: https://www.unwto.org/