Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZ6002
Kreditpunkte (ECTS) 4.5
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 121.5
Vorlesungen (Stundenzahl) 32
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge 16
Bestätigt am (Datum) 12/10/2011
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Daina Kārkliņa

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1. Kārkliņa D., Muižnieks I. Jaunā pārtika un ģenētiski modificētie organismi. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008, 4 - 46 lpp
2. Kārkliņa D.Ciproviča I., Beitāne I Pārtikas produkti ar funkcionālajām sastāvdaļām. Jelgava: LLU, 2008. 50 lpp. 3. Functional foods and biotechnology. Edited by K.Shetty ... [et al]. Boca Raton ... [etc.]: CRC/Taylor & Francis, 2007. 650 p.
Weiterfuhrende Literatur
1. Probiotics in food: health and nutritional properties and guidelines for evaluation. Rome : FAO, WHO, 2006., 50 lpp. Pieejams arī: ftp://ftp.fao.org/docrep/fao/009/a0512e/a0512e00.pdf
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
1. Food Science and Technology. Published by Elsevier Science. ISSN (printed): 0023-6438. ISSN (electronic): 1096-1127. Pilni teksti Science Direct datubāzē.