| Kurstitel | |
| Kurs-Code | PārZ6002 |
| Kreditpunkte (ECTS) | 4.5 |
| Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 121.5 |
| Vorlesungen (Stundenzahl) | 32 |
| Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge | 16 |
| Bestätigt am (Datum) | 12/10/2011 |
| Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
| , Daina Kārkliņa |
|
| 6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
| Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
| 1. Kārkliņa D., Muižnieks I. Jaunā pārtika un ģenētiski modificētie organismi. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008, 4 - 46 lpp
2. Kārkliņa D.Ciproviča I., Beitāne I Pārtikas produkti ar funkcionālajām sastāvdaļām. Jelgava: LLU, 2008. 50 lpp. 3. Functional foods and biotechnology. Edited by K.Shetty ... [et al]. Boca Raton ... [etc.]: CRC/Taylor & Francis, 2007. 650 p. |
|
| Weiterfuhrende Literatur | |
| 1. Probiotics in food: health and nutritional properties and guidelines for evaluation. Rome : FAO, WHO, 2006., 50 lpp. Pieejams arī: ftp://ftp.fao.org/docrep/fao/009/a0512e/a0512e00.pdf | |
| Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften | |
| 1. Food Science and Technology. Published by Elsevier Science. ISSN (printed): 0023-6438. ISSN (electronic): 1096-1127. Pilni teksti Science Direct datubāzē. | |