Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZ5015
Kreditpunkte (ECTS) 3
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 81
Vorlesungen (Stundenzahl) 24
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge 8
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) 49
Bestätigt am (Datum) 12/10/2011
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Mārtiņš Ruciņš

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1. Ruciņš M. Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu iekārtas. No idejas līdz tās realizēšanai. Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, 2001. - 918 lpp.
2. Rational SelfCooking Center/ Руководство по эксплутации. Landsberg a. Lech: MediaDesign and Services, 2004.- 71 с.
3. Vario Cooking Center/ Anleitung. Frankfurt am Main: Frima Deutschland GmbH, 2006.- 36 S. 4. CVAP/ Technology made simple. Louisville: Winston Industries, 2006.- 73 P.
Weiterfuhrende Literatur
1. Katsigris C., Thomas Ch. Design and Equipment for Restaurants and Foodservice. 3.Edition. A Management View. NewYork: John Willey & Sons Inc., 2009. - 603 P.
2. Radiet vērtības ar Metos/ Metos aprīkojuma katalogs 2008-2009. Kerava: Metos Oy Ab, 2007.- 419 lpp. 3. Sous-vide solutions/ Culinary Equipment for "sous-vide" and "cook & chill". Allentown: Julabo East Inc., 2001.- 12 P.
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
1. Rational. Das Unternehmen der Koche. http://www.rational-online.com 2. Metos kitchen intelligence. http://www.metos.com