| Statuss(Neaktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
| Kurstitel | |
| Kurs-Code | PārZ4001 |
| Kreditpunkte (ECTS) | 1.5 |
| Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 40.5 |
| Vorlesungen (Stundenzahl) | 10 |
| Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge | 6 |
| Bestätigt am (Datum) | 12/10/2011 |
| Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
| , Inga Ciproviča |
|
| 6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
| Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
| 1. Ozola L.Pārtikas piedevas. Rīga.: NEO, 2003. - 112 lpp.
2. Food Additives. Ed. by A.Branen, P.Davidson, S.Salminen, J. Thorgate.- 2nd ed., rev. and expanded. New York, Basel: Marcel Decker, Inc., 2002. 938 p. 3. Sweeteners. Leatherhead: Leatherhead Publishing; Oxford: Blackwell Publishing, 2007. 304 p. 4. Jākobsone I., Kreicbergs V. Uztura bagātinātāji un pārtikas piedevas. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2007. 128 lpp. |
|
| Weiterfuhrende Literatur | |
| 1. Food Colorants. Chemical and Functional Properties. Edited by C.Socaciu, CRC Press, 2008. 633 p.
2. Natural food colorants: Science and technology Edited by G.Lauro, F.Francis. New York; Marcel Dekker, Inc., 2000. 336 p. 3. Stetems B. Zini, ko tu pērc. Rīga: Zvaigzne ABC, 2007. 376 lpp. |
|