| Statuss(Neaktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
| Kurstitel | |
| Kurs-Code | LauZ5022 |
| Kreditpunkte (ECTS) | 3 |
| Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 81 |
| Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) | 81 |
| Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
| , Jānis Palabinskis |
|
| 6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
| Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
| 1. P. Zariņš, V. Šamarins. Lauksaimniecības ražojumu uzglabāšana un pārstrāde. – Rīga Zvaigzne, 1988. – 199., il.
2. E. Bērziņš. Graudu kondicionāšana. – Rīga Liesma, 1974. – 121,; il. 3. А.С.Гинзбург. Основы теории и техники сушки пищевых продуктовю – М.: Пищевая промышленностью 1973. 527 с. |
|
| Weiterfuhrende Literatur | |
| 1. Donald B. Brooker, Fred W. Baakker-Arkema, Carl W. Hall. Drying and Storage of Grains and Oilseeds. – New York, 1992.,450 2. CIGR handbook of agricultural engineering. – 1999. – Vol.3: Plant production engineering. – 1999. – 632 p. | |
| Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften | |
| 1. Agro Tops / Lauksaimniecības mēnešraksts: Rīga 2. Landtechnik / Fachzeitschrift fŅr Agrartechnik und ländliches Bauen.: Darmstadt | |