Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours LauZ5022
Crédits (ECTS) 3
La quantité totale d'heures en classe 81
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant 81
 
Auteurs du cours
, Jānis Palabinskis

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Manuels
1. P. Zariņš, V. Šamarins. Lauksaimniecības ražojumu uzglabāšana un pārstrāde. – Rīga Zvaigzne, 1988. – 199., il.
2. E. Bērziņš. Graudu kondicionāšana. – Rīga Liesma, 1974. – 121,; il. 3. А.С.Гинзбург. Основы теории и техники сушки пищевых продуктовю – М.: Пищевая промышленностью 1973. 527 с.
Ouvrages supplémentaires
1. Donald B. Brooker, Fred W. Baakker-Arkema, Carl W. Hall. Drying and Storage of Grains and Oilseeds. – New York, 1992.,450 2. CIGR handbook of agricultural engineering. – 1999. – Vol.3: Plant production engineering. – 1999. – 632 p.
Périodiques et d`autres ressources d`information
1. Agro Tops / Lauksaimniecības mēnešraksts: Rīga 2. Landtechnik / Fachzeitschrift fŅr Agrartechnik und ländliches Bauen.: Darmstadt