Statuss(Neaktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Kurstitel | |
Kurs-Code | CitiP027 |
Kreditpunkte (ECTS) | 12 |
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) | 324 |
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) | 324 |
Bestätigt am (Datum) | 27/03/2013 |
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft) | |
, Linda Medne |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen | |
1. Bokums Z., Forands I. Personālvadības rokasgrāmata. Rīga : Kamene, 2000. 141 lpp.
2. Hofs K.G. Biznesa ekonomika. Rīga : Jāņa Rozes apgāds, 2002. 559 lpp. 3. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem. I. Millere, L. Medne, R. Riekstiņa-Dolģe u.c. Sastādījusi I. Millere. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 176 lpp. 4. Rutherford D.G., Hotel management and operations. 3 rd ed. New York: John Wiley & Sons, cop. 2002. 536 p. |
|
Weiterfuhrende Literatur | |
1. Klauss A. Kontrolings. A-Z skaidrojošā vārdnīca. Rīga: Preses nams, 2000. 255 lpp.
2. Walker J. R. The restaurant: from concept to operation. Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons, 2007. 493 p. 3. Wood M. B. Essential guide to marketing planning. Harlow: Prentice Hall Financial Times, 2007. 268 p. |
|
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften | |
1. Kvalitāte: žurnāls par kvalitāti un kvalitātes vadīšanu. Rīga : Latvijas Kvalitātes asociācija. ISSN 1407-7671. 2. Гостиница и ресторан : бизнес и управление : журнал для профессионалов. Москва: Международная ассоциация гостиниц и ресторанов (IH&RA). |