Statuss(Neaktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Hазвание курса | |
Код курса | PārZ3093 |
Кредитные пункты (ECTS) | 7.5 |
Общее количество часов | 202.5 |
Kоличество часов лекций | 24 |
Kоличество часов семинаров и практических занятий | 8 |
æоличество лабораторных работ | 48 |
Количество часов самостоятельной работы студента | 120 |
Дата утвеждения курса | 24/02/2021 |
Разработчик курса | |
, Gita Krūmiņa-Zemture |
|
Предварительные знания | |
PārZ2051, PārZ2052, PārZ3017, |
|
Учебная литературa | |
1.Gavriļenko E. Ēdienu gatavošanas tehnoloģija. Rīga: Bizensa augstskola Turība, 2006. 195 lpp.
2.Morozovs A. Pārtikas ķīmija: mācību materiāls. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008. 207 lpp. 3.Rokasgrāmata pavāriem: metodiskais materiāls. Autoru kolektīvs: G. Skudra ... u.c. Jelgava: LLU, 2007. 176 lpp. |
|
Дополнительная литература | |
1.Ēdināšanas uzņēmumu vadītāja rokasgrāmata. Redaktore I. Millere. Jelgava: LLU, 2017. 254 lp. 1 tiešsaistes resurss. E-grāmata (PDF). Resurss pieejams tiešsaistē: http://llufb.llu.lv/LLUgramatas/PTF/Edinasanas_uzn_vad_rokasgramata.pdf
2.Kursīte J. Virtuves vārdene. Rīga: Rundas, 2012. 992 lpp. 3.Scanlon N. L. Catering management. New Jersey: Wiley, 2013. 262 p. 4. Vietējo Pārtikas ķēžu pārstrukturizēšana un noturības stiprināšana krīzes un pēc krīzes laikā Latvijā. Zinātniskā monogrāfija. Četru nedēļu pārtikas paku modelis siltu pusdienu pagatavošanai mājās krīzes apstākļos un ārpusskolas aktivitātēs pēckrīzes laikā. Jelgava: 2021. 3.,4.,5. nodaļa. 349.-431. lpp. |
|
Периодика и другие источники информации | |
1.Labas higiēnas prakses vadlīnijas atklāta tipa ēdināšanas uzņēmumiem. 2015. [Tiešsaiste] [Skatīts 29.03.2021.]
Pieejams: https://www.zm.gov.lv/partika/statiskas-lapas/partikas-higiena?nid=650#jump 2.International Journal of Gastronomy and Food Science ISSN: 1878-450X [Tiešsaiste] [Skatīts 29.03.2021.] Pieejams: https://www.sciencedirect.com/journal/international-journal-of-gastronomy-and-food-science |