Kurs-Code PārZ4039

Kreditpunkte 1.50

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)40

Vorlesungen (Stundenzahl)16

Bestätigt am (Datum)21.05.2013

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Janīna Ķīvīte

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Ieteicamās enerģijas un uzturvielu devas. Rīga: Latvijas pārtikas centrs, 2001. 6 lpp.
2. Zariņš Z., Neimane L. Uztura mācība. Rīga: Rasa ABC, 2002. 415 lpp.
3. Melngaile A. Skolēnu uztura kvalitātes pilnveidošana. Rīga: Patērētāju interešu aizstāvības klubs, 2001. 79 lpp.
4. Kozule V. Uzturs. I daļa. Ozolnieki: LLKC, 1998. 170 lpp.
5.Kozule V. Uzturs. II daļa. Ozolnieki: LLKC, 2000. 153 lpp.

Weiterfuhrende Literatur

1. Kozule V. Ēdināšanas darba organizācija skolās un pirmsskolas izglītības iestādēs. Rokasgrāmata, 2.daļa. Rīga: VRMC, 2007. 113 lpp.
2. Bicāne A. Jaunā konditora rokasgrāmata. 1.daļa. Rīga: Biznesa augstskola Turība, 2002. 245 lpp.
3. Bicāne A. Jaunā konditora rokasgrāmata. 2.daļa. Rīga: Biznesa augstskola Turība, 2002. 207 lpp.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

1. Vanaga V. Galda klāšanas pamatprincipi. Rīga: Biznesa augstskola Turība, 2007. 44 lpp.
2. Greffenius P. Party ja – aber richtig! Bunte. 2004. Nr.46. – 78 s.
3. Skudra G., Kozule V., u.c., Rokasgrāmata pavāriem: metodisks materiāls. Jelgava: LLU, 2008. 178 lpp.