Code du cours PārZ4009

Crédits 15

La quantité totale d'heures en classe405

La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant405

Date de l'approbation du cours12.10.2011

Auteurs du cours

author

Dace Kļava

author

Zanda Krūma

Connaissances de base

PārZ3079,

PārZP030,

Manuels

Metodiskie norādījumi http://www.ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2017-04/MET%20NOR%20bakalaura%20darbam_2015_gala%20variants.pdf
Noformēšanas noteikumi http://ptf.llu.lv/sites/ptf/files/2021-02/Noformesanas_noteikumi_2020_PTF.pdf
Zinātniskā rakstīšana un pētījumu rezultātu izplatīšana Red. Red. Martinsone K., Pipere A., 2019, RSU, 311 lpp.
Pētniecība: teorija un prakse. Red. Martinsone K., Pipere A., Kamerade D. 2016, Raka, 546 lpp.

Marder M.P. Research methods for Science. Cambridge University Press, 2011, p. 227.

Ouvrages supplémentaires

Research methodology. Ed. Ranjit Kumar, second edition. Sage publications, 2005, p.332

Périodiques et d`autres ressources d`information

LLU fundamentālās bibliotēkas datubāzes https://llufb.llu.lv/lv/datubazes-un-katalogi/e-zurnali-un-e-gramatas-arpus-llu-tikla-ezproxy
Codex Alimentarius
http://www.fao.org/fao-who-codexalimentarius/codex-texts/en/
Databases: SCOPUS, Web of Science, ScienceDirect. Journals - Critical Reviews in Food Science and Technology, Food Chemistry, Trends in Food Science and Technology, Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety.