Kurs-Code PārZ3066

Kreditpunkte 3.75

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)100

Vorlesungen (Stundenzahl)16

Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge24

Bestätigt am (Datum)19.02.2014

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Ingrīda Millere

Vorkenntnisse

Citi2031,

Ekon3075,

PārZ2005,

PārZ2006,

PārZ2011,

PārZ2031,

PārZ2052,

PārZ3024,

PārZ3055,

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Baraban R.S., Durocher J.F. Succesful restaurant design. 3rd ed. Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons, 2010. 304 p.
2. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem I. Millere, L. Medne, R.Riekstiņa-Dolģe u.c. Sastādījusi I. Millere. Jelgava: Latvijas Lauksaimniecības universitāte, 2007. 176 lpp.
3. Vārna J. Ražošanas organizēšana. Rīga: Valters un Rapa, 2004. 295 lpp.
4. Walker J. R. The restaurant: from concept to operation. Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons, 2007. 493 p.

Weiterfuhrende Literatur

1. Ruciņš M. Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu iekārtas. Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, 2001. 918 lpp.
2. Zvirbule-Bērziņa A. Ražošanas menedžments. Rīga: Biznesa augstskola Turība, 2006. 152 lpp.
3. Zvirbule-Bērziņa A., Mihejeva L., Auziņa A. Plānošanas un ražošanas procesa organizēšanas pamatprincipi. Rīga: Biznesa augstskola Turība, 2004. 144 lpp.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

1. Kvalitāte : žurnāls par kvalitāti un kvalitātes vadīšanu. Rīga : Latvijas Kvalitātes asociācija. ISSN: 1407-7671
2. Гостиница и ресторан : бизнес и управление = Hotel & restaurant: business and management : журнал для профессионалов. Москва: Международная ассоциация гостиниц и ресторанов (IH&RA).