Code du cours PārZ3020
Crédits 2.25
La quantité totale d'heures en classe60
Nombre de conferences16
Nombre de travaux pratiques et des séminaires8
Date de l'approbation du cours12.10.2011
1. Kalējs O. Kvalitātes vadības sistēma un tās izveidošana pakalpojumu jomā / Oskars Kalējs. Rīga : LatConsul, 2005. 121 lpp.
2. Kvalitātes vadības sistēma. – Rīga: “Biznesa partneri, 2002. – 1. un 2.daļa.
3. Kvalitātes vadības sistēmu ieviešana uzņēmumos. Personāla sertifikācijas inst., 2003. 116 lpp.
4. Wallace C. A. Food safety for the 21st century : managing HACCP and food safety throughout the global supply chain / Carol A. Wallace, William H. Sperber, Sara E. Mortimore. Chichester : Wiley-Blackwell, 2011. 328 p.
1. Quality management in food chains / edited by: Ludwig Theuvsen ... [et al.]. Wageningen : Wageningen Academic Publishers, 2007. 509 p.
2. Blija A. Pārtikas un uztura kvalitāte un drošums. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2007. 104 lpp.
3. Pfeifer T. Quality management : strategies, methods, techniques / Tilo Pfeifer. 3rd ed., completely rev. and enlarged. München ;Wien : Hanser, 2002. 587 p.
1. Kvalitāte. :žurnāls par kvalitāti un kvalitātes vadīšanu Rīga: Latvijas Kvalitātes asociācija. ISSN 1407-7671.
2. Journal of Food Protection. Published by Allen Press Online Publishing. ISSN: 0362-028X. Anotāciju līmenī pieejams EBSCO datubāzēs: http://search.ebscohost.com/