Code du cours PārZ2021

Crédits 1.50

La quantité totale d'heures en classe40

Nombre de conferences8

Nombre de travaux pratiques et des séminaires8

Date de l'approbation du cours21.05.2013

Auteur du cours

author

Gita Skudra

Manuels

1. Odiņa A. Etiķete un protokols. Rīga: Zelta grauds, 2009. 262 lpp.
2. Vanaga V. Galda klāšanas pamatprincipi. Rīga : Biznesa augstskola Turība, 2007. 44 lpp.
3. Vanaga V. Viesu apkalpošana. Rīga: Biznesa augstskola „Turība”, 2009. 144 lpp.
4. Greffenius P. Party ja – aber richtig!. – Bunte, 2004. Nr.46. 78 s.

Ouvrages supplémentaires

1. Ķestere I. Lietišķā etiķete Eiropas pieredze. Rīga: Zvaigzne ABC, 2007. 272 lpp
2. Wesson J. Vīni un ēdieni :jauns skatījums uz aromātu un garšas pasauli /Džošua Vesons; /no angļu valodas tulkojusi Elita Līdumniece. Rīga: Zvaigzne ABC, 2009. 175 lpp.
3. Эгертон-Томас. Ресторанный бизнес: Как открыть и успешно управлять рестораном. Москва: РКонсульт, 2004. 256 стр.