Kurs-Code LauZ5037

Kreditpunkte 4.50

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)120

Vorlesungen (Stundenzahl)24

Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge24

Bestätigt am (Datum)26.04.2011

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Lilija Degola

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Stuart J.Baum. 1985. Introduction to Organic and Biological Chemistry. The Macmillan Company, Collier - Macmillan Limited, Londond. 463 pp.
2. John Webster. 1992. 2nd ed. Undersstanding the Dairy Cow.BSP Profesional Books. Oxford-Lobndon-Edinburg.357 pp.
3. Menno Thomas. 1998. Physical quality of pelleted feed. Wageningen. Agricultural University, The Netherlands.263 pp.
4. Osītis U. 1998. Barības līdzekļu novērtēšana atgremotāju ēdināšanā. LLKC. Jelgava. 100 lpp.

Weiterfuhrende Literatur

1. Stuart J. Baum. Introduction to Organic and Biological Chemistry. The Macmillan Company, Collier-Macmillan Limited, London. 1985.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

1. LLU Raksti Latvijas Lauksaimniecības universitātes Raksti. Latvijas Lauksaimniecības universitāte. ISSN 1407-4427.
2. Agronomijas vēstis Agronomijas Vēstis: zinātnisko rakstu krājums. Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmija, Latvijas Lauksaimniecības Universitāte, Lauksaimniecības fakultāte. ISBN 9984555895(5). ISSN 1691-3485.
3. Jornal of Animal Science Published by American Society of Animal Science. ISSN (printed): 0021-8812. ISSN (electronic): 1525-3163.