Code du cours Ķīmi2007

Crédits 6

La quantité totale d'heures en classe162

Nombre de conferences32

Nombre des travaux du laboratoire32

La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant98

Date de l'approbation du cours12.10.2011

Auteur du cours

author

Viesturs Kreicbergs

Manuels

1. Kreicbergs V. Organiskās un pārtikas ķīmijas pamati. Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, 2008. 228 lpp.
2. Kūka M. Ogļhidrāti. Mācību līdzeklis organiskajā ķīmijā. Jelgava: LLU, 2007. 58 lpp.
3. Kūka M. Lipīdi. Mācību līdzeklis organiskajā ķīmijā. Jelgava: LLU, 2007. 46 lpp
4. Baltess V. Pārtikas ķīmija. Rīga: Latvijas Universitāte, 1998. 478 lpp.

Ouvrages supplémentaires

1. Belitz H.-D., W. Grosch, Schieberle P. Lehrbuch der Lebenmittelchemie, 6. Aufgabe. Berlin etc: Springer – Verlag, 2008. 1118 S.
2. Sorrell T.N. Organic Chemistry, 2nd Edition. Califfornia: University Science Books, 2006. 988 p.
3. Vollhardt K.P.C., Shore N.E. Organic Chemistry: Structure and Funktion, 5th Editition. New York: W.H. Freeman and Company, 2006. 1254 p

Périodiques et d`autres ressources d`information

1. Food Science and Technology International.[tiešsaiste]. eISSN: 1532-1738. ISSN: 1082-0132. [skatīts 07.12..2011.] Pieejams Sage datubāzē: http:// http://fst.sagepub.com/
2. Food Quality and Preference. [tiešsaiste]. Published by Elsevier Science. ISSN: 0950-3293. [skatīts 24.05.2011.] Pieejams Science Direct datubāzē: http://www.sciencedirect.com/science/journal/09503293