Code du cours PārZ3100
Crédits 12
La quantité totale d'heures en classe324
Nombre de conferences49
Nombre de travaux pratiques et des séminaires37
Nombre des travaux du laboratoire42
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant196
Date de l'approbation du cours20.04.2023
1. Aaltonen T., Hopsu L., Huilaja E. Cleaning manual. Finland: Vihti, 1998. 239 p.
2. Food hygiene: basic texts. Codex Alimentarius Commission, Joint FAO/WHO Food Standards Programme. 4th ed. Rome: WHO: FAO, 2009. 125 lpp. [Tiešsaiste] [Skatīts 19.04.2023.] Pieejams: https://www.fao.org/3/a1552e/a1552e00.htm
3. Food science and technology: new research. L. V. Greco and M. N. Bruno, editors. New York: Nova Science Publishers, 2008. 482 p.
4. Īriste S., Platace M., Riekstiņa-Dolģe R. Viesu izmitināšanas pakalpojumu organizēšana. [tiešsaiste] Rīga: VISC, 2020. [skatīts 12.05.23.] Pieejams: https://skolo.lv/course/view.php?id=350624
5. Jones T. Professional Management of Housekeeping Operations. Hoboken, New Jersey: John Wiley&Sons, 2007. 477 p.
6. Nikolajeva V. Pārtikas mikrobioloģija. Rīga, LU Akadēmiskais apgāds, 2014. 142 lpp.
7. O’Fallon M., Rutherford D. Hotel Management and Operations. New Jersey: John Wiley&Sons, 2011. 494 p.
8. Scanlon N.L. Catering management. Hoboken New Jersey: Wiley, 2013. 262 p.
9. Sprenger R. A. Hygiene for management: a text for food safety courses. Doncaster: Highfield.Co.UK Ltd, 2005. 416 p.
1. Adams M. R. Food microbiology. University of Surrey., Guildford, UK. Kambridge, UK,: Royal Society of Chemistry, 2016. 546 p.
2. Gavrilenko E. Sanitārija un higiēna pārtikas aprites uzņēmumos. Rīga: Turība, 111 lpp.
1. Nozaru labas higiēnas un labas ražošanas prakses vadlīnijas. [Tiešsaiste] [Skatīts 19.04.2023.]
Pieejams: https://www.zm.gov.lv/partika
2. Eiropas Parlamenta un Padomes regula (EK) Nr.852/2004. [Tiešsaiste] [Skatīts 19.04.2023.]
Pieejams: https://www.zm.gov.lv/partika.
3. iMooX: Discovering a Sustainable Mindset-MOOC