Код курса PārZ3100
Кредитные пункты 12
Общее количество часов324
Kоличество часов лекций49
Kоличество часов семинаров и практических занятий37
æоличество лабораторных работ42
Количество часов самостоятельной работы студента196
Дата утвеждения курса20.04.2023
1. Aaltonen T., Hopsu L., Huilaja E. Cleaning manual. Finland: Vihti, 1998. 239 p.
2. Food hygiene: basic texts. Codex Alimentarius Commission, Joint FAO/WHO Food Standards Programme. 4th ed. Rome: WHO: FAO, 2009. 125 lpp. [Tiešsaiste] [Skatīts 19.04.2023.] Pieejams: https://www.fao.org/3/a1552e/a1552e00.htm
3. Food science and technology: new research. L. V. Greco and M. N. Bruno, editors. New York: Nova Science Publishers, 2008. 482 p.
4. Īriste S., Platace M., Riekstiņa-Dolģe R. Viesu izmitināšanas pakalpojumu organizēšana. [tiešsaiste] Rīga: VISC, 2020. [skatīts 12.05.23.] Pieejams: https://skolo.lv/course/view.php?id=350624
5. Jones T. Professional Management of Housekeeping Operations. Hoboken, New Jersey: John Wiley&Sons, 2007. 477 p.
6. Nikolajeva V. Pārtikas mikrobioloģija. Rīga, LU Akadēmiskais apgāds, 2014. 142 lpp.
7. O’Fallon M., Rutherford D. Hotel Management and Operations. New Jersey: John Wiley&Sons, 2011. 494 p.
8. Scanlon N.L. Catering management. Hoboken New Jersey: Wiley, 2013. 262 p.
9. Sprenger R. A. Hygiene for management: a text for food safety courses. Doncaster: Highfield.Co.UK Ltd, 2005. 416 p.
1. Adams M. R. Food microbiology. University of Surrey., Guildford, UK. Kambridge, UK,: Royal Society of Chemistry, 2016. 546 p.
2. Gavrilenko E. Sanitārija un higiēna pārtikas aprites uzņēmumos. Rīga: Turība, 111 lpp.
1. Nozaru labas higiēnas un labas ražošanas prakses vadlīnijas. [Tiešsaiste] [Skatīts 19.04.2023.]
Pieejams: https://www.zm.gov.lv/partika
2. Eiropas Parlamenta un Padomes regula (EK) Nr.852/2004. [Tiešsaiste] [Skatīts 19.04.2023.]
Pieejams: https://www.zm.gov.lv/partika.
3. iMooX: Discovering a Sustainable Mindset-MOOC