Kurs-Code VadZ3057

Kreditpunkte 4

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)160

Vorlesungen (Stundenzahl)32

Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge32

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)96

Bestätigt am (Datum)09.02.2016

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Andra Zvirbule

Vorkenntnisse

Ekon1002,

PārZ3008,

PārZP020,

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Abizāre V. Ievads uzņēmējdarbībā: mācību līdzeklis. Rīga: RaKa, 2004. 140 lpp.
2. Muška A. Uzņēmējdarbības pamatkurss. Rīga: KIF Biznesa komplekss, 2005. 120 lpp.
3. Vedļa A. Uzņēmējdarbības kurss: mācību grāmata. Rīga: Petrovskis & Ko, 2000. 456 lpp.
4. Vedļa A. Ceļvedis uzņēmējdarbībā: mācību grāmata. Rīga: Petrovskis & Ko, 2002. 490 lpp.

Weiterfuhrende Literatur

1. Bruce R., Barringer R. Entrepreneurship: successfully launching new ventures. NJ: Pearson/Prentice Hall, 2010. 584 p.
2. Promoting farmer entrepreneurship through producer organizations in Central and Eastern Europe: analysing local institutions and livelihoods. Rome: FAO, 2006. 58 p.
3. Neves M. The Future of Food Business: The Facts, the Impacts, the Acts. Singapore: World Scientific Publishing Company. 2011 eBook. http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&db=e000xww&AN=426407&site=ehost-live&scope=site

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

1. Dienas Bizness : nedēļas laikraksts : ISSN 1407-2041
2. Forbes. SK Media SIA. Forbes. Rīga : ISSN 1691-6018
3. Kapitāls. Rīga : Lietišķās informācijas dienests. ISSN 1407-2505