Kurs-Code PārZ4057

Kreditpunkte 6

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)162

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)162

Bestätigt am (Datum)24.01.2017

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Tatjana Ķince

author

Andra Zvirbule

author

Daiga Kunkulberga

Vorkenntnisse

Ekon4011,

PārZ2004,

PārZ3002,

PārZ3003,

PārZ3008,

PārZ3015,

PārZ3018,

PārZ3072,

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Ozola L., Ciproviča I. Piena pārstrādes tehnoloģija. Jelgava: LLU, 2002. 248 lpp.
2. Kunkulberga D., Segliņš V. Maizes ražošanas tehnoloģija. Latvijas Lauksaimniecības universitāte. Rīga: RTU izdevniecība, 2010. 289 lpp.
3. Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. L. Dukaļskas redakcijā. Jelgava: LLU, 2000. 524 lpp.
4. Mozga N. Projektēšanas pamati programmā AutoCAD. 2010. Rīga: Mācību grāmata, 2010. 285 lpp. ISBN 9789984180748.

Weiterfuhrende Literatur

1. Girard J.P. Technology of meat products. Ellis Horwood, 1992. 273 p.
2. Cheese: chemistry, physics and microbiology. Ed. by P. F. Fox et al. Amsterdam: Elsevier: Academic Press, 2004. Vol.1. and 2.
3. Improving the health-promoting properties of fruit and vegetable products. Ed. by F.A. Tomas-barberan and M.I. Gil. Woodhead Publishing Limited, 2008. 560 p.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

1. Journal of Dairy Science. Published by American Dairy Science Association. ISSN (printed): 0022-0302. ISSN (electronic): 1525-3198.
2. Food Technology. Published by Institute of Food Technologists. ISSN: 0015-6639. Pieejams arī: http://www.ift.org/food-technology.aspx