Kurs-Code LauZ5106
Kreditpunkte 3
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)81
Vorlesungen (Stundenzahl)12
Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge20
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)49
Bestätigt am (Datum)28.11.2011
1. Ivanovs S., Straumale V.. Linu audzēšanas un novākšanas tehnoloģijas. Rīga: LLU Ulbrokas ZC, 2001. 191. lpp.
2. Raksti par rapsi žurnālā Agrotops Nr. 7, 2000. g. - 17. - 29. lpp.
3. Boruks A. u.c. Graudi: daudzumi, izmaksas, cenas. Rīga : LLU Skrīveru zinātnes centrs, 1999. 202 lpp.
4. Graudu izvērtēšanas metodikas. Rīga: LR Zemkopības ministrija, 1996. 67 lpp.
1. Kopiks N., Viesturs D., Balode R. Laukkopības kultūru ražošanas tehnoloģiju analīzes metode // LLU Raksti, Nr.16 (293), 1998. B - tehniskās zinātnes, 129. - 135. lpp.
2. CIGR handbook of agricultural engineering. 1999. Vol.3: Plant production engineering. St.Joseph : American Society of Agricultural Engineers, 1999. 632 p.
3. Kalniņš A. Biodegvielas ražošanas un izmantošanas iespējas Latvijā. Rīga, 2005. 168 lpp.
1. Saimnieks LV. Rīga: TEE BIO, 2004- ISSN 1691-1598. 2. AgroTops. Rīga: Aģentūra Agro apgāds. ISSN 1407-5164.