Kurs-Code LauZ5106

Kreditpunkte 3

Stundenzahl insgesamt (im Auditorium)81

Vorlesungen (Stundenzahl)12

Stundenzahl fŅr Seminare und praktische Arbeitsaufträge20

Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden)49

Bestätigt am (Datum)28.11.2011

Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)

author

Jānis Palabinskis

Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen

1. Ivanovs S., Straumale V.. Linu audzēšanas un novākšanas tehnoloģijas. Rīga: LLU Ulbrokas ZC, 2001. 191. lpp.
2. Raksti par rapsi žurnālā Agrotops Nr. 7, 2000. g. - 17. - 29. lpp.
3. Boruks A. u.c. Graudi: daudzumi, izmaksas, cenas. Rīga : LLU Skrīveru zinātnes centrs, 1999. 202 lpp.
4. Graudu izvērtēšanas metodikas. Rīga: LR Zemkopības ministrija, 1996. 67 lpp.

Weiterfuhrende Literatur

1. Kopiks N., Viesturs D., Balode R. Laukkopības kultūru ražošanas tehnoloģiju analīzes metode // LLU Raksti, Nr.16 (293), 1998. B - tehniskās zinātnes, 129. - 135. lpp.
2. CIGR handbook of agricultural engineering. 1999. Vol.3: Plant production engineering. St.Joseph : American Society of Agricultural Engineers, 1999. 632 p.
3. Kalniņš A. Biodegvielas ražošanas un izmantošanas iespējas Latvijā. Rīga, 2005. 168 lpp.

Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften

1. Saimnieks LV. Rīga: TEE BIO, 2004- ISSN 1691-1598. 2. AgroTops. Rīga: Aģentūra Agro apgāds. ISSN 1407-5164.