Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte Doktorantūras skola Pārtikas zinātne Doktora Programmas direktors: Inga Ciproviča Akreditēts: 14/12/2022-15/12/2028 Licenzēts: 25/11/2009-15/12/2028 2.2. Galvenā(-s) studiju joma(-s)
4.2. Programmas prasības (kvalifikācijas iegūšanas nosacījumi utt.) - Spēj padziļināti izprast aktuālās problēmas un galvenās atziņas pārtikas zinātnē, pārvaldīt pētījumu metodoloģiju un modernās pētniecības metodes pārtikas zinātnē; spēj patstāvīgi izvērtēt un izvēlēties zinātniskajiem pētījumiem atbilstošas metodes, veikt teorētisko materiālu analīzi un praktiskus pētījumus pārtikas zinātnē, attīstīt jaunas idejas un īstenot tās praksē; spēj starptautiski prezentēt un sagatavot iegūto pētījumu rezultātus publicēšanai, komunicēt ar citiem zinātniekiem un sabiedrību par pārtikas zinātnes jautājumiem; spēj kritiski vērtēt un analizēt pētījumos iegūtos rezultātus un izvirzīt jaunas idejas, spēj sagatavot, īstenot un vadīt zinātniskus projektus, tai skaitā starptautiskos. Kredītpunktu sadalījums pa semestriem un daļām (A-obligātā, B-specializācijas izvēle, C-brīvā izvēle) Pilna laika