Daļa | 1-sem. | 2-sem. | 3-sem. | 4-sem. | Kopā |
A | 15 | 20.5 | 11.5 | 25 | 72 |
B | 5 | 4 | 9 |
Daļa | 1-sem. | 2-sem. | 3-sem. | 4-sem. | 5-sem. | 6-sem. | Kopā |
A | 12 | 12 | 11.5 | 3.5 | 6 | 45 | |
B | 1 | 2 | 7 | 25 | 35 |
Medi6002 Uzturzinātnes attīstības tendences [Pārt. zinātne, M: 1.sem.] (3) PārZ6001 Pārtikas piedevu pielietojums [Pārt.zin., M: 2.sem.] (3) PārZ6003 Pārtikas produktu nekaitīgums [Pārt.zin., M: izvēles, 1.sem.] (4.5) PārZ6016 Bioķīmisko procesu regulācija [Pārt.zin., M: 1.sem.] (3) VadZ6006 Pārtikas produktu sistēmas inovatīvā attīstība [2] (3) |
|
PārZ5012 Perspektīvi risinājumi pārtikas iepakojumam [Pārt.zin., M: 2.sem.] (4.5) PārZ6002 Pārtikas funkcionālās īpašības [Pārt.zin., M: 2.sem.] (4.5) PārZ6014 Sensorā un patērētāju zinātne [Pārt.zinātne, M: 3.sem.] (3) PārZ6018 Mikroorganismu identifikācija [Pārt.zin., M: 2.sem.] (3) |
|
PārZ6007 Kvalitātes sistēmas pārtikas apritē [Pārt.hig., M: 1.sem.; Pārt.zin., M: 3.sem.] (3) PārZ6019 Pārtikas zinātne [Pārt.zin., M: kursa pr., 3.sem.] (3) |
PārZ5011 Bioloģiskās lauksaimniecības pārtikas produkti [Uzturz., M: izv., 2.sem.] (3) |
|