Daļa | 1-sem. | 2-sem. | 3-sem. | 4-sem. | Kopā |
A | 15 | 20.5 | 11.5 | 25 | 72 |
B | 5 | 4 | 9 |
Daļa | 1-sem. | 2-sem. | 3-sem. | 4-sem. | 5-sem. | 6-sem. | Kopā |
A | 12 | 12 | 11.5 | 3.5 | 6 | 45 | |
B | 1 | 2 | 7 | 25 | 35 |
|
|
|
Ķīmi4003 Praktiskā enzīmoloģija (2.25) Ķīmi6001 Pārtikas produktu analīžu fizikāli-ķīmiskās metodes [Pārt.zin., M: 1.sem.] (4.5) |
|
PārZ5003 Toksikoloģija [Pārt.zin., M: 2.sem.] (3) PārZ6002 Pārtikas funkcionālās īpašības [Pārt.zin., M: 2.sem.] (4.5) PārZ6008 Pārtikas aprite un tās likumdošana [Pārt.zin., M: 1.sem.] (1.5) PārZ6012 Jaunās tehnoloģijas pārtikas iepakošanai (4.5) |
|