Vecais studiju plāns Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte #Pārtikas tehnoloģijas fakultāte Pārtikas zinības Bakalaura Programmas direktors: Dace Kļava Apjoms (kredītpunktos): 164 Akreditēts: 05/06/2013-31/12/2021 Licenzēts: 21/03/2007-31/12/2021 2.2. Galvenā(-s) studiju joma(-s) Dabas zinātnes - ķīmija, fizika, matemātika un bioloģija; Pārtikas zinātne - pārtikas ķīmija, pārtikas mikrobioloģija un biotehnoloģija, pārtikas procesi un iekārtas, pārtikas produktu tehnoloģijas un kvalitāte 4.2. Programmas prasības (kvalifikācijas iegūšanas nosacījumi utt.) - Spēj pielietot ķīmijas, matemātikas, fizikas un bioloģijas zināšanas pārtikas zinātnes atziņu izpratnei; spēj izmantot teorētisko kursu atziņas pārtikas izejvielu pārstrādē; spēj izprast pētnieciskā darba pamatus un jauno produktu ražošanas ekonomiku un marketingu; spēj pielietot fizikāli-ķīmiskās, mikrobioloģiskās un sensorās metodes pārtikas produktu analīzē; spēj veikt pētījumos iegūto datu analīzi un patstāvīgi izstrādāt bakalaura darbu.