N.p.k. |
Datums |
Lietotājs |
Teksts |
1 |
09/02/2004 15:36:38 |
Rasma Veinberga 63025170 |
U KNOSAUKA=-->Sensory Evaluation of Food. |
2 |
01/03/2006 12:45:41 |
LAIS owner |
U KATALOGS=+-->- |
3 |
23/03/2006 13:12:37 |
LAIS owner |
U KATALOGS=--->+ |
4 |
19/04/2006 14:26:41 |
Sandra Sproģe 63005681 |
U KNOSAUKA=Sensory Evaluation of Food.-->Sensory Evaluation of Food Products |
5 |
25/11/2011 12:59:11 |
Rasma Veinberga 63025170 |
U KNOSAUK=Pārtikas sensorā novērtēšana-->Pārtikas sensorā novērtēšana [PTF, Pārt.zin., a; Pārt.prod.tehn., p: PL-5.sem., NL-7.sem.] LEKCIJAS=-->8 LABORD=-->24 APSTIPRINATS=-->121020110000 |
6 |
29/12/2011 10:12:38 |
Valentīna Meņšikova, 63005689 |
U KNOSAUK=Pārtikas sensorā novērtēšana [PTF, Pārt.zin., a; Pārt.prod.tehn., p: PL-5.sem., NL-7.sem.]-->Pārtikas sensorā novērtēšana [Ppt, Pz: PL-5.sem., NL-7.sem.] |
7 |
26/11/2013 09:08:46 |
Valentīna Meņšikova, 63005689 |
U KNOSAUK=Pārtikas sensorā novērtēšana [Ppt, Pz: PL-5.sem., NL-7.sem.]-->Pārtikas sensorā novērtēšana [Ppt, Pz: PL 5.sem., NL 7.sem.] |
8 |
22/07/2014 12:40:26 |
Valentīna Meņšikova, 63005689 |
U STRUKTURV_APSTIPR=-->GGG060020000 |
9 |
15/01/2020 14:14:55 |
LAIS owner |
U TIPS_APJOMS=32-->80 |
10 |
15/01/2020 14:35:11 |
LAIS owner |
U KURSAD=-->48 |
11 |
13/04/2021 09:30:00 |
Dace Gūtmane, 63005681 |
U TIPS_NOZARE=FM0121-->FM0080 APSTIPRINATS=121020110000-->130420210000 |
12 |
11/07/2023 14:46:17 |
LAIS owner |
U STRUKTURV_APSTIPR=GGG060020000-->GGG140040000 |
13 |
14/09/2023 15:48:59 |
LAIS owner |
U STRUKTURV_APSTIPR=GGG140040000-->GGG130020000 |
14 |
09/02/2024 22:17:34 |
LAIS owner |
U KREDITI=2-->3 |
15 |
13/02/2024 08:50:40 |
LAIS owner |
U KURSAD=48--> |
16 |
13/02/2024 08:50:49 |
LAIS owner |
U TIPS_APJOMS=80-->81 |
17 |
13/02/2024 09:59:48 |
LAIS owner |
U KURSAD=-->49 |