N.p.k. |
Datums |
Lietotājs |
Teksts |
1 |
17/10/2019 08:38:38 |
LAIS owner |
U KATALOGS=+-->- |
2 |
15/01/2020 14:14:55 |
LAIS owner |
U TIPS_APJOMS=32-->80 |
3 |
11/07/2023 14:46:17 |
LAIS owner |
U STRUKTURV_APSTIPR=GGG060020000-->GGG140040000 |
4 |
09/02/2024 22:17:34 |
LAIS owner |
U KREDITI=2-->3 |
5 |
13/02/2024 08:50:49 |
LAIS owner |
U TIPS_APJOMS=80-->81 |
6 |
13/02/2024 09:59:48 |
LAIS owner |
U KURSAD=-->49 |
7 |
09/02/2004 15:42:38 |
Rasma Veinberga 63025170 |
U KNOSAUKA=-->Design of Sensory Evaluation. |
8 |
28/03/2006 10:50:06 |
Rasma Veinberga 63025170 |
U KNOSAUK=Sensorās novērtēšanas plānošana [mag]-->Pārtikas produktu sensorās novērtēšanas plānošana [mag] TIPS_NOZARE=FM0121-->FM0080 |
9 |
05/03/2007 12:08:44 |
Sandra Sproģe 63005681 |
U KNOSAUK=Pārtikas produktu sensorās novērtēšanas plānošana [mag]-->Pārtikas produktu sensorās novērtēšanas metodes [mag] |
10 |
01/06/2010 09:03:37 |
Valentīna Meņšikova, 63005689 |
U KNOSAUKA=Design of Sensory Evaluation.-->Design of Sensory Evaluation |
11 |
25/11/2013 12:46:48 |
Valentīna Meņšikova, 63005689 |
U KNOSAUK=Pārtikas produktu sensorās novērtēšanas metodes [mag]-->Pārtikas produktu sensorās novērtēšanas metodes [Pārt.zin., M: 2.sem.] TIPS_NOZARE=FM0080-->FM0121 LEKCIJAS=-->8 LABORD=-->24 APSTIPRINATS=-->201120130000 |
12 |
25/11/2013 12:58:41 |
Valentīna Meņšikova, 63005689 |
U KNOSAUKA=Design of Sensory Evaluation-->Sensory Evaluation Methods of Food |
13 |
22/07/2014 12:35:14 |
Valentīna Meņšikova, 63005689 |
U STRUKTURV_APSTIPR=-->GGG060020000 |