Izņemot "Kursa nosaukuma" datus, pārējās vēstures glabāšana sākās tikai no 29.07.2010 15:10
Kursa nosaukums
N.p.k. Datums Lietotājs Teksts
1 17/10/2019 08:38:38 LAIS owner U KATALOGS=+-->-
2 15/01/2020 14:14:55 LAIS owner U TIPS_APJOMS=32-->80
3 11/07/2023 14:46:17 LAIS owner U STRUKTURV_APSTIPR=GGG060020000-->GGG140040000
4 09/02/2024 22:17:34 LAIS owner U KREDITI=2-->3
5 13/02/2024 08:50:49 LAIS owner U TIPS_APJOMS=80-->81
6 13/02/2024 09:59:48 LAIS owner U KURSAD=-->49
7 09/02/2004 15:42:38 Rasma Veinberga 63025170 U KNOSAUKA=-->Design of Sensory Evaluation.
8 28/03/2006 10:50:06 Rasma Veinberga 63025170 U KNOSAUK=Sensorās novērtēšanas plānošana [mag]-->Pārtikas produktu sensorās novērtēšanas plānošana [mag] TIPS_NOZARE=FM0121-->FM0080
9 05/03/2007 12:08:44 Sandra Sproģe 63005681 U KNOSAUK=Pārtikas produktu sensorās novērtēšanas plānošana [mag]-->Pārtikas produktu sensorās novērtēšanas metodes [mag]
10 01/06/2010 09:03:37 Valentīna Meņšikova, 63005689 U KNOSAUKA=Design of Sensory Evaluation.-->Design of Sensory Evaluation
11 25/11/2013 12:46:48 Valentīna Meņšikova, 63005689 U KNOSAUK=Pārtikas produktu sensorās novērtēšanas metodes [mag]-->Pārtikas produktu sensorās novērtēšanas metodes [Pārt.zin., M: 2.sem.] TIPS_NOZARE=FM0080-->FM0121 LEKCIJAS=-->8 LABORD=-->24 APSTIPRINATS=-->201120130000
12 25/11/2013 12:58:41 Valentīna Meņšikova, 63005689 U KNOSAUKA=Design of Sensory Evaluation-->Sensory Evaluation Methods of Food
13 22/07/2014 12:35:14 Valentīna Meņšikova, 63005689 U STRUKTURV_APSTIPR=-->GGG060020000

Kursa autori
N.p.k. Datums Lietotājs Teksts

Kursa apraksts
N.p.k. Apraksts Datums Lietotājs Teksts

Priekšzināšanas
N.p.k. Datums Lietotājs Teksts

Ekvivalentais kurss
N.p.k. Datums Lietotājs Teksts

Kursa saturs(PDF)
N.p.k. Datums Lietotājs Teksts