Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Neaktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code Vete6018
Kreditpunkte (ECTS) 1.5
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 40.5
Vorlesungen (Stundenzahl) 16
Bestätigt am (Datum) 12/10/2011
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Ruta Galoburda
, Inga Ciproviča

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1. Kārkliņa D., Ciproviča I. Pārtikas produktu tehnoloģija. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008. 93 lpp.
2. Galoburda R., Rakčejeva. Pārtikas apstrādes alternatīvie procesi. Jelgava: LLU, 2008. 94 lpp.
3. Johnson-Green, P. Introduction to food biotechnology. - Boca Raton (Florida) [etc.]: CRC Press, 2002. 293 p: ill. 4. Kārkliņa D., Ciproviča I., Beitāne I. Pārtikas produkti ar funkcionālajām sastāvdaļām/ teorētiskais materiāls studiju kursa „Pārtikas funkcionālās īpašības” apguvei. Jelgava: LLU, 2008. 50 lpp.
Weiterfuhrende Literatur
1. Handbook of meat processing /editor Fidel Toldrá. Ames, Iowa: Wiley-Blackwell, 2010. xv, 566 p.
2. Dukaļska L., Muižniece-Brasava S.. Biodegradējamie iepakošanas materiāli pārtikas industrijā. Jelgava, LLU, 2008. 105 lpp. 3. Dairy processing: improving quality /edited by Gerrit Smit. Cambridge: Woodhead publishing Limited; Boca Raton etc.: CRC Press, 2003. XI, 546 p.: il., tab.
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
1. Journal of Dairy Science Published by American Dairy Science Association. ISSN (printed): 0022-0302. ISSN (electronic): 1525-3198. [tiešsaiste]. [skatīts 02.12.2011.] Pieejams ScienceDirect datubāzē anotāciju līmenī: http://www.sciencedirect.com/science/journal/00220302