Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours PārZ3077
Crédits (ECTS) 4.5
La quantité totale d'heures en classe 121.5
Nombre de conferences 16
Nombre de travaux pratiques et des séminaires 20
Nombre des travaux du laboratoire 12
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant 72
Date de l'approbation du cours 16/02/2016
 
Auteurs du cours
, Sandra Muižniece-Brasava
, Anete Ķeķe

Connaissances de base
Ķīmi1010,
Ķīmi2006,
Manuels
1.Čakste I. Iesaiņojuma materiālu ķīmija. Mācību līdzeklis. Jelgava: LLU, 2008. 112 lpp. Ir LLU FB 85 eks.
2.Dukaļska L. Pārtikas produktu iepakošanas tehnoloģija. Jelgava: LLU PTF, 2003. 670 lpp. Ir LLU FB ~125 eks.
3.Dukaļska L., Muižniece-Brasava S. Progresīvās iepakojuma tehnoloģijas pārtikas industrijā. Jelgava, LLU, 2012. 192 lpp. Ir LLU FB 30 eks. 4.Robertson G.L. Food Packaging: Principles and Practice. 3rd Edition. CRC Press, 2012. 733 p. Nav LLU FB. Ir LNB
Ouvrages supplémentaires
1.Dukaļska L., Muižniece-Brasava S. Biodegradējamie iepakošanas materiāli pārtikas industrijā. Jelgava: LLU, 2008. 104 lpp. Ir LLU FB ~205 eks.
2.Helstrom D., Olsoon A. Managing Packaging Design for Sustainable Development: A Compass for Strategic Directions. Chichester, UK: Wiley. 2017. 240 p. Nav liel. b-kās
3.Pethrick R.A. Polymer structure characterization: from nano to macro organization. Cambridge, RSC Publishing, 2007. 334 p. Ir LLU FB 1 eks.
Périodiques et d`autres ressources d`information
1.The magazine Tara i upakovka [tiešsaiste]. [Skatīts 10.09.2020.]. Pieejams: http://www.magpack.ru/en/win/soderj.html
2.Bioplastic Magazine [tiešsaiste]. [Skatīts 10.09.2020.] . Pieejams: https://www.bioplasticsmagazine.com/en/index.php
3.The European Organization for Packaging and the Environment [tiešsaiste]. [Skatīts 10.09.2020.]. Pieejams: https://europen-packaging.eu/about-us.html