Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Titre du cours | |
Code du cours | PārZ3073 |
Crédits (ECTS) | 3 |
La quantité totale d'heures en classe | 81 |
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant | 81 |
Date de l'approbation du cours | 16/02/2016 |
Auteurs du cours | |
, Ruta Galoburda , Tatjana Ķince , Elīna Sturmoviča |
|
Connaissances de base | |
PārZ2004, |
|
Manuels | |
1. Pārtikas rūpniecības tehnoloģiskās iekārtas. L. Dukaļskas redakcijā. Jelgava: LLU PTF, 2000. 514 lpp.
2. Galoburda R., Rakčejeva T. Gaisa, ūdens un dažādu pārtikas produktu raksturlielumi: Tabulas inženiertehnisko studiju priekšmetu kursam. Jelgava: LLU PTF, 2009. 40 lpp. 3. Fellows P. J. Food Processing Technology. Cambridge, England: Woodhead Publishing Ltd., 2000. 575 p. 4. Dukaļska L., Galoburda R. Pārtikas tehnoloģijas procesi un aparāti. Jelgava: LLU, 1999. 288 lpp. |
|
Ouvrages supplémentaires | |
1. Chemical Engineering for the Food Industry. Ed. by P.J.Fryer, D.L.Pyle, C.D. Rielly. London etc., 1997. 462 p.
2. Dairy Processing Handbook. Lund: Tetra Pak Processing Systems AB, 1995. 436 p. 3. Kunkulberga D., Segliņš V. Maizes ražošanas tehnoloģija. Rīga: RTU izdevniecība, 2010. 292 lpp. |