Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours PārZ3056
Crédits (ECTS) 3
La quantité totale d'heures en classe 81
Nombre de conferences 16
Nombre des travaux du laboratoire 16
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant 49
Date de l'approbation du cours 24/03/2021
 
Auteurs du cours
, Gita Krūmiņa-Zemture

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Manuels
1.Culinaria. Europäische Spezialitäten = Culinaria: European specialties. J. Römer, M. Ditter (chief editors). Collogne: Könemann, 2000. 640 p. Nav LLU FB. Ir LUB.
2.Masilune N. Latvian national cuisine. Riga: J.L.V.SIA, 2010. 256 p. Ir LLU FB 1 eks. 3.Новоженов Ю.М., Сопина Л.Н. Зарубужная кухня. Практ пособие. Москва: Высш. школа, 1990. 288 с. Ir LLU FB 2 eks.
Ouvrages supplémentaires
1.Itāļu virtuve. Sast. B. Ozola. Rīga: Jumava, 2011. 96 lpp. Ir LLU FB 1 eks.
2.The cuisine of Latvia: text and concept. Ieva Pigozne-Brinkmane. Riga: The Latvian Institute, 2012. 26 p. Ir LLU FB 1 eks. 3.Pasaules virtuve / Ingeborga Pilsa, Stefans Palmers, Luiss Bisšops. Rīga: Jāņa Rozes apgāds, 2009. Ir LLU FB
Périodiques et d`autres ressources d`information
1.Journal of Gastronomy and Tourism. ISSN 2169-2971 (Print); ISSN 2169-298X (Online) [Tiešsaiste] [Skatīts 26.03.2021.] Pieejams:
https://www.ingentaconnect.com/content/cog/gat
2.Eiropas kulinārais mantojums [Tiešsaiste] [Skatīts 26.03.2021.] Pieejams: https://www.culinary-heritage.com/regions.asp