Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Kurstitel
Kurs-Code PārZ3056
Kreditpunkte (ECTS) 3
Stundenzahl insgesamt (im Auditorium) 81
Vorlesungen (Stundenzahl) 16
Arbeit im Labor (Stundenzahl) 16
Selbststandige Arbeit des Studenten (Stunden) 49
Bestätigt am (Datum) 24/03/2021
 
Kurs ausgearbeitet von (Lehrkraft)
, Gita Krūmiņa-Zemture

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Zur einfŅhrenden LektŅre empfohlen
1.Culinaria. Europäische Spezialitäten = Culinaria: European specialties. J. Römer, M. Ditter (chief editors). Collogne: Könemann, 2000. 640 p. Nav LLU FB. Ir LUB.
2.Masilune N. Latvian national cuisine. Riga: J.L.V.SIA, 2010. 256 p. Ir LLU FB 1 eks. 3.Новоженов Ю.М., Сопина Л.Н. Зарубужная кухня. Практ пособие. Москва: Высш. школа, 1990. 288 с. Ir LLU FB 2 eks.
Weiterfuhrende Literatur
1.Itāļu virtuve. Sast. B. Ozola. Rīga: Jumava, 2011. 96 lpp. Ir LLU FB 1 eks.
2.The cuisine of Latvia: text and concept. Ieva Pigozne-Brinkmane. Riga: The Latvian Institute, 2012. 26 p. Ir LLU FB 1 eks. 3.Pasaules virtuve / Ingeborga Pilsa, Stefans Palmers, Luiss Bisšops. Rīga: Jāņa Rozes apgāds, 2009. Ir LLU FB
Zur LektŅre vorgeschlagene Zeitschriften
1.Journal of Gastronomy and Tourism. ISSN 2169-2971 (Print); ISSN 2169-298X (Online) [Tiešsaiste] [Skatīts 26.03.2021.] Pieejams:
https://www.ingentaconnect.com/content/cog/gat
2.Eiropas kulinārais mantojums [Tiešsaiste] [Skatīts 26.03.2021.] Pieejams: https://www.culinary-heritage.com/regions.asp