Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours CinžM002
Crédits (ECTS) 7
La quantité totale d'heures en classe 189
Nombre de conferences 32
Nombre de travaux pratiques et des séminaires 24
Nombre des travaux du laboratoire 0
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant 133
Date de l'approbation du cours 28/11/2023
 
Auteurs du cours
, Asnate Ķirse-Ozoliņa

6979@@Priekšzināšanas
Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas
 
Le cours remplacé
PārZ5022 [GPAR5022]
Manuels
1.Kārkliņa D., Muižnieks I. Jaunā pārtika un ģenētiski modificētie organismi. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008. – 4 - 46 lpp. Ir LLU FB 35 eks. Kārkliņa D.Ciproviča I., Beitāne I Pārtikas produkti ar funkcionālajām sastāvdaļām. Jelgava: LU, 2008. – 50 lpp. Ir LLU FB ~ 200 eks.
2.Functional foods and biotechnology / edited by Kalidas Shetty ... [et al]. - Boca Raton ... [etc.] : CRC/Taylor & Francis, 2007. - 650 lpp.Ir LLU FB 1 eks ĢMO – mīti un fakti. Rīga: Biedrība Zemes draugi 2010. 26 lpp. Ir LLU FB 2 eks. 3.Food biotechnology (elektroniskais resurs)/ edit by Kalidas Shetty 2nd ed. New York : CRC Press/Taylor & Francis, 2006, 982 lpp.
Ouvrages supplémentaires
1.Taylor & Francis Group CRCnetBASE e-grāmatas 2.Genetically modified organisms in crop production and their effects on the environment methodologies for monitoring and the way ahead expert consultation, 18-20 January 2005, [Rome] report and selected papers edited by Kakoli Ghosh and Paul C. Jepson. Food and Agriculture Organization of the United Nations. Rome : FAO, 2006. 123 lpp
Périodiques et d`autres ressources d`information
Internets, Datu bāzes - atslēgas vārdi - Genetic Modified Foods, Functional Foods.Published by Elsevier Science. ISSN (printed): 0023-6438. ISSN (electronic): 1096-1127. Pilni teksti Science Direct datubāzē