Statuss(Aktīvs) | Izdruka | Arhīvs(0) | Studiju plāns Vecais plāns | Kursu katalogs | Vēsture |
Titre du cours | |
Code du cours | CinžM002 |
Crédits (ECTS) | 7 |
La quantité totale d'heures en classe | 189 |
Nombre de conferences | 32 |
Nombre de travaux pratiques et des séminaires | 24 |
Nombre des travaux du laboratoire | 0 |
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant | 133 |
Date de l'approbation du cours | 28/11/2023 |
Auteurs du cours | |
, Asnate Ķirse-Ozoliņa |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Le cours remplacé | |
PārZ5022 [GPAR5022] |
|
Manuels | |
1.Kārkliņa D., Muižnieks I. Jaunā pārtika un ģenētiski modificētie organismi. Rīga: LU Akadēmiskais apgāds, 2008. – 4 - 46 lpp. Ir LLU FB 35 eks. Kārkliņa D.Ciproviča I., Beitāne I Pārtikas produkti ar funkcionālajām sastāvdaļām. Jelgava: LU, 2008. – 50 lpp. Ir LLU FB ~ 200 eks.
2.Functional foods and biotechnology / edited by Kalidas Shetty ... [et al]. - Boca Raton ... [etc.] : CRC/Taylor & Francis, 2007. - 650 lpp.Ir LLU FB 1 eks ĢMO – mīti un fakti. Rīga: Biedrība Zemes draugi 2010. 26 lpp. Ir LLU FB 2 eks. 3.Food biotechnology (elektroniskais resurs)/ edit by Kalidas Shetty 2nd ed. New York : CRC Press/Taylor & Francis, 2006, 982 lpp. |
|
Ouvrages supplémentaires | |
1.Taylor & Francis Group CRCnetBASE e-grāmatas 2.Genetically modified organisms in crop production and their effects on the environment methodologies for monitoring and the way ahead expert consultation, 18-20 January 2005, [Rome] report and selected papers edited by Kakoli Ghosh and Paul C. Jepson. Food and Agriculture Organization of the United Nations. Rome : FAO, 2006. 123 lpp | |
Périodiques et d`autres ressources d`information | |
Internets, Datu bāzes - atslēgas vārdi - Genetic Modified Foods, Functional Foods.Published by Elsevier Science. ISSN (printed): 0023-6438. ISSN (electronic): 1096-1127. Pilni teksti Science Direct datubāzē |