Latviešu Krievu Angļu Vācu Franču
Statuss(Aktīvs) Izdruka Arhīvs(0) Studiju plāns Vecais plāns Kursu katalogs Vēsture

Titre du cours
Code du cours PārZR004
Crédits (ECTS) 5
La quantité totale d'heures en classe 135
Nombre de conferences 0
Nombre de travaux pratiques et des séminaires 0
Nombre des travaux du laboratoire 0
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant 135
Date de l'approbation du cours 28/11/2023
 
Auteurs du cours
, Tatjana Ķince

Connaissances de base
PārZ2004,
Le cours remplacé
PārZP028 [GPARP027]
Manuels
1)Kampuse S., Kļava D., Ķince T., Muižniece-Brasava S., Straumīte E., Zagorska J. Metodiskie norādījumi prakšu īstenošanai pārtikas tehnoloģijas fakultātē Jelgava LLU 2020, 24 lpp. (pieejams elektroniskā veidā: https://www.ptf.lbtu.lv/sites/ptf/files/2020-04/Prakses_nolikums_2020.pdf) 2)LBTU Studiju nolikums  www.lbtu.lv (pieejams elektroniskā veidā LBTU mājas lapā sadaļā Studijas – Studijas reglamentējošie dokumenti)
Périodiques et d`autres ressources d`information
www.likumi.lv