Titre du cours | |
Code du cours | PārZB019 |
Crédits (ECTS) | 3 |
La quantité totale d'heures en classe | 81 |
Nombre de conferences | 18 |
Nombre de travaux pratiques et des séminaires | 14 |
Nombre des travaux du laboratoire | 0 |
La quantitē d'heures de travail autonome d'un ētudiant | 49 |
Date de l'approbation du cours | 29/08/2024 |
Auteurs du cours | |
, Ilze Beitāne |
|
6979@@Priekšzināšanas Kursam priekšzināšanas nav nepieciešamas |
|
Manuels | |
Studiju kurss noslēdzas ar ieskaiti ar atzīmi (akumulējošais vērtējums semestra laikā).
Studiju kursa rezultāti tiek vērtēti 10 ballu skalā. Studiju kurss ir uzskatāms par nokārtoto, ja kopējais vērtējums nav zemāks par “4” (gandrīz viduvēji). Vērtējumu veido 4 kontroldarbi un 2 praktiskie darbi un aktivitāte praktiskajos darbos: 60% - kontroldarba vērtējumi; 30% - praktiskie darbi; 10% - aktivitāte praktiskajos darbos. |
|
Ouvrages supplémentaires | |
1.Pārkers S. Cilvēka ķermenis 2. izdevums. Rīga: Zvaigzne ABC, 2016. 256 lpp. 2.Essentials of human nutrition. By: Mann, Jim; Truswell, A. Stewart. Edition: 2nd ed. Oxford: Oxford University Press. 2002. E-Book., Database: eBook Academic Collection (EBSCOhost) | |
Périodiques et d`autres ressources d`information | |
Veselības ministrija: Veselīgs uzturs https://www.vm.gov.lv/lv/veseligs-uzturs
Slimību profilakses un kontroles centrs https://www.spkc.gov.lv/lv Veselības statistikas datu bāze https://statistika.spkc.gov.lv/pxweb/lv/ |